Komposit havelågen er til dig, der ønsker en vedligeholdelsesfri havelåge. Lågen kan både bruges i forbindelse med en hæk, et komposit hegn eller andre hegn, hvor en låge kan sættes imellem. Lågen kan sættes, så den ikke behøver være i forlængelse af andre hegn, som det eks. kan ses på billederne nedenfor.

Fælles for begge løsninger er, at du hos os kan få speciallavet din komposit låge, så den passer både i højden og længden. Det er selvfølgelig også muligt at købe en komposit havelåge, der er lavet efter standardmål. Derudover kan du selv vælge farven og strukturen på lågen, så den fx. kan minde så meget om træ som muligt eller omvendt. Uanset hvad du vælger, så kan hjælpe dig med at få din egen unikke låge i komposit.

Når du vælger en speciallavet låge, kan vi også være behjælpelige med lukke systemet, så du får det, der passer bedst til din låge og behov for sikkerhed. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, så kan du altid kontakte os for råd og vejledning.

Få et uforpligtende tilbud her

Pris på komposithegn med låge

Når du vælger en kompositlåge hos Hovendals, er lågen altid lavet i tæt dialog med dig, så du får den låge, der passer præcis til dine ønsker og behov. Det er derfor ikke muligt at angive en pris på en låge, da det afhæng af, hvorvidt den er lavet ud fra standardmål, specialmål samt farve og struktur.

Hos Hovendals er vi dog konkurrencedygtige inden for udarbejdelse af kompositlåger, og du kan derfor være sikker på, at vores priser altid er skarpe. Har du brug for en komposit låge, så er du altid velkommen til at kontakte os på mail, telefon eller ved at udfylde kontaktformularen. Så kan vi tage en snak om dine ønsker til lågen, samt kan vi give et estimat af, hvad din unikke kompositlåge vil koste.

Har du brug for en komposit låge, så er du altid velkommen til at kontakte os på mail@hovendals.dk, telefon: 40 55 55 99 eller ved at udfylde kontaktformularen. Så kan vi tage en snak om dine ønsker til lågen, samt kan vi give et estimat af, hvad din unikke komposit låge vil koste.