Drømmer du om vedligeholdelsesfrit hegn

Vedligeholdelsesfrit / komposithegn er blevet en utrolig populær løsning hos de danske husejere. Den stigende popularitet skyldes uden tvivl, at et hegn i komposit er vedligeholdelsesfrit, hvilket tiltaler de fleste. Det eneste du skal, er at vaske hegnet ned en gang i mellem. Når du vasker hegnet ned, forbliver det pænt. Du slipper altså for at male dit træhegn år efter år.

Komposithegnet har med dets struktur et udtryk af at være rigtigt træ i mørke farver, hvilket får det til at fremstå som et naturligt træhegn.

Hos Hovendals har vi mange års erfaring med at designe og montere komposithegn, og vi hjælper kunder i Odense, Aalborg, Silkeborg, Gentofte og resten af Danmark. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. 

Få et uforpligtende tilbud her

Hvad er et komposithegn?

Vi bliver tit spurgt om, hvad et komposithegn egentlig består af nu, hvor det er vedligeholdelsesfrit. Og svaret et ganske enkelt: genanvendt plastik og træ, som sammensættes med bindemiddel. Et hegn af komposit er altså et miljørigtigt produkt, som du uden dårlig samvittighed kan sætte op i din have.

Med det øget fokus på miljøet og bæredygtighed er kompositløsninger blevet ekstra populære. Men er hegnet ikke lavet ordenligt, kan det hurtigt se sjusket og rodet ud. Det er derfor pengene værd at få hjælp til at lave et professionelt komposithegn af Hovendals, så du kan nyde synet af et smukt, lige og opmålt hegn i haven.

Er du i tvivl om, hvorvidt komposithegn er det rigtige for dig, så kan du altid kontakte os for flere informationer; hvordan vi laver hegnet eller andre spørgsmål. Vi tilbyder også at komme ud til dig med vareprøver, så du får muligheden for at vælge det komposithegn, der passer bedst til dine ønsker

Har du brug for en kompositlåge til dit nye hegn, så speciallaver vi også dem.

Sådan vedligeholder du komposithegn

Det er utroligt nemt at vedligeholde et komposithegn, og netop af den grund er det blevet utroligt populært hos mange danskere både hos private og inden for erhverv. Du slipper nemlig for at stå med malerpenslen år efter år for at holde træet mættet og flot. Det eneste komposithegn kræver er en vask af brædderne, så skidt og snavs ikke sætter sig alt for godt fast.

Sørger du for at vaske komposithegnet ned, når det bliver mere mat og støvet, så kan du holde det så pænt som nyt år efter år. Hvis du vasker hegnet ned med jævne mellemrum, vil en skylning med rent vand kunne holde det værste skidt nede, så en rengøring kun er nødvendigt sjældent.

Komposithegn efter dine mål

Hos Hovendals laver vi alle vores komposithegn på mål til kunder i Odense, Otterup, Søndersø, Bogense og resten af Fyn.

Helt lavpraktisk betyder det, at vi kommer ud til dig, måler op, hvorefter vi laver hegnet på vores værksted. Du er derfor sikret, at hegnet er 100% designet efter din haves mål samt dine ønsker til hegnet. Når hegnet er færdigt, kommer vi ud og monterer det på adressen, så du hurtigt kan nyde godt af dit nye hegn. Kontakt os os og få en skarp pris på dit nye komposithegn inkl. montering.

Herunder har vi samlet et udpluk af komposithegn, vi har lavet. Designet varierer efter kundens ønske, så det passer til deres stil og drømme.

Ring 40 55 55 99 Kontakt os på email

Få en pris samt et uforpligtende tilbud på vedligeholdelsesfrit komposithegn

Står du og ønsker dig et vedligeholdelsesfrit hegn i haven? Så kontakt Hovendals og få et uforpligtende tilbud på komposithegn / vedligeholdelsesfrit hegn. Prisen på et komposithegn varierer rigtigt meget, da det bl.a. kommer an på, hvor højt og langt hegnet skal være, om der er mange knæk og hjørner, som hegnet skal tilpasses. Det er derfor ikke muligt at give en pris, som er en guideline for, hvad det vil koste i din have, indkørsel osv.

Men du er altid velkommen til at kontakte os på 40 55 55 99 eller sende en mail til mail@hovendals.dk også vender vi tilbage hurtigst muligt.