Ønsker du en personlig og unik smedejernslåge, så kan vi sammen designe en låge, der passer lige til dine mål og ønsker til design.

Med vores skræddersyet løsninger kan din smedejernslåge komme til at matche den stil og personlighed, du vil have, at din bolig skal vise.

Klejnsmed i Odense, Bogense, Søndersø & resten af Fyn

Som klejnsmed kan vi hjælpe dig med at skræddersy den smedejernslåge, som vil passe perfekt til din bolig. Vi kommer gerne med idéer til udseende, samt måler vi opgaven op, så du er sikker på, at smedejernslågen har den helt rigtige størrelse.

En smedejernslåge kan både bruges som dør mellem to hegnstykker, som indgang til en indkørsel, som dør mellem to hække og mange andre steder. Vi producerer smedejernslåge efter vores kunders behov, og du skal derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt målene er uden for standarden. Har du brug for inspiration til, hvordan en speciallavet smedejernslåge kan se ud, så kan du se nogle af de låger, som vi har lavet for andre kunder nedenfor.

Ens for alle lågerne er, at vi har haft et tæt samarbejde med kunderne om størrelsen, materialet og udtrykket. Dermed har kunderne fået netop den smedejernslåge, som de har drømt om til deres bolig.

Personliggør din bolig med en smedejernslåge

Der er mange gode grunde til at vælge en smedejernslåge. Foruden de tidligere nævnte med den skræddersyet låge efter dine mål og ønsker, så gør den samtidig din indkørsel, have eller lignende mere sikker. Du kan derfor opnå en øget tryghed, når du vælger at montere en smedejernslåge. Lågen kan også bruges til at afskærme, hvis du har en mindre eller større åbning i din have. Her kan smedejernslåge fungere som både en indgang og en afskærmning for forbipasserende.

Vores smedejernslåger med træ eller komposit er blevet utrolig populære, da de giver et råt og moderne look til boligen. Med den smukke brune farve i træet skabes der et varmt og elegant look, hvor træet møder det sorte metal. Og med komposit smedejernslågen kombinerer du det moderne look med det minimale vedligehold. Uanset hvilken smedejernslåge, du vælger, så er vi sikre på, at du vil blive glad for det flotte resultat.

Ønsker du at vide mere om vores arbejde med smedejernslåger, en snak om din kommende låge eller et uforpligtende tilbud, så kan du udfylde kontaktformular eller kontakte os her:

Ring 40 55 55 99 Kontakt os på email

Hjælp og vejledning til den rette smedejernslåge

At beslutte hvilken smedejernslåge, der passer til ens bolig, samt måle op til de helt præcise mål kan være ret nervepirrende. Derfor tilbyder vi her hos Hovendals, at vi kan hjælpe og vejlede dig i forhold til materialevalg og opmåling til den nye låge.

Vi kommer derfor ud til dig på din bolig, hvor vi kigger lige på huset ydre stil, hvor smedejernslåge skal placeres samt størrelsen på den kommende låge. Ud fra disse faktorer giver vi vores bud på, hvilken smedejernslåge, der vil passer godt til netop dine behov og ønsker til den.

Uanset om du er helt klar over, hvilken smedejernslåge du ønsker, eller om du gerne vil have vores vurdering, så er du altid velkommen til at kontakte os på mail, telefon eller udfylde kontaktformularen her.