Skal du have et hegn, der skal kunne holde ubudne gæster væk? Eller skal haven hegnes ind, så hunden ikke løber ud på eventyr? Så kan et panelhegn være den rette løsning for dig.

Hos Hovendals laver vi alle vores panelhegn på mål til kunder i Odense, Aalborg, Silkeborg, Gentofte og resten af Danmark. Vi kommer ud og måler op, hvorpå vi laver hegnet på vores værksted. På den måde kan du være helt sikker på, at panelhegnet er designet efter dine ønsker.

Vi sørger for, at du hurtig kan nyde godt af det nye hegn. Vi kommer naturligvis ud og monterer hegnet, når det er færdigt. Vi har flere års erfaring med forskellige typer af panelhegn. Hvis du ønsker at få en ny låge, der matcher dit hegn, så tilbyder vi også det. Det kan både være en panelhegnslåge, men det kan også være en smedejernslåge, som har en kraftigere struktur.

Få et uforpligtende tilbud her

Hvad er et panelhegn?

Panelhegn er et stærkt stålhegn, der samtidig er let at vedligeholde. Vi kan også levere det i en galvaniseret udgave, som er en kemisk proces, hvor stålet gives en zinkbelægning. Udover den galvaniseret version, kan du også få hegnet i sort og grøn.

Panelhegn er en populær form for hegn, som typisk anvendes til at omkranse industriområder, fodboldbaner og institutioner. I takt med tiden er anvendelsen af denne type hegn dog blevet mere udbredt, og det er også en populær hegnsløsning hos private.

Panelhegnene tilpasser vi til forskellige formål og miljøer, og du kan derfor anvende det både til sikring af store områder og til at skabe en mere privat atmosfære i haven. Med denne type hegn får du samtidig en holdbar og vedligeholdelsesfri løsning, der kan modstå vind og vejr.

Vedligeholdelse af panelhegn

Vedligeholdelse af et panelhegn er minimalt. Det kræver kun vask, hvis det er ramt af alger eller bliver beskidt med tiden. Så du slipper for at skulle tænke på maling og forrådnelse.

Desuden har denne type hegn en lang levetid. Med galvaniseret stolper og hegnsfag vil der gå rigtig mange år, før du behøver at tænke på at udskifte det.

Skal du have hjælp eller vil du vide mere om panelhegn?

Sidder du med spørgsmål vedrørende vores panelhegn, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 40 55 55 99, så tager vi en uforpligtende snak. Du kan også sende en mail til mail@hovendals.dk og så vender vi hurtigst muligt tilbage eller udfyld vores kontaktformular.