Professionel klejnsmed i Odense & resten af Fyn

Har du brug for hjælp fra en klejnsmed i Odense, Bogense, Søndersø, Otterup og resten af Fyn?

Vi klarer alle former for opgaver inden for klejnsmed, hvad end du mangler stel til et nyt spisebord, stålhegn, reparation af din trailer eller noget helt fjerde.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har nogle særlige krav og ønsker til dit kommende projekt.

Få et uforpligtende tilbud her

Din klejnsmed på Fyn

Som klejnsmed på Fyn nyder vi de specielle opgaver, hvor vi bliver faglig udfordret og særligt, at vi kan hjælpe vores kunder med at få en tanke ført ud i livet.

Vi sætter en ære i at have en tæt dialog med kunden både før, under og efter klejnsmed opgaven. På den måde sikrer vi en høj kvalitet og kundetilfredshed, der er helt i top. Hos Hovendals er vi nemlig fastbesluttet på, at opgaven først er færdig, når kunden er helt tilfreds – det mener vi, er den eneste måde at afslutte et projekt på.

Foruden opgaver inden for klejnsmed på Fyn, arbejder vi også med byg og montage, fliserens og ejendomsservice, og du kan derfor altid kombinere dine opgaver, så vi kan løse flere af dine opgaver i samme omgang.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din klejnsmed opgave

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på en af dine klejnsmed opgaver? Så er du velkommen til at kontakte os på +45 40 55 55 99 eller send os en mail på mail@hovendals.dk også vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.