Professionel klejnsmed i Odense og resten af landet

Har du brug for hjælp fra en klejnsmed i Odense, Aalborg, Silkeborg, Gentofte eller et helt 5. sted i Danmark, så er du kommet til det rette sted. 

Vi klarer alle former for opgaver inden for klejnsmed, hvad end du mangler stel til et nyt spisebord, stålhegn, reparation af din trailer eller noget helt fjerde.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har nogle særlige krav og ønsker til dit kommende projekt.

Få et uforpligtende tilbud her

Din landsdækkende klejnsmed

Som klejnsmed nyder vi de specielle opgaver, hvor vi bliver faglig udfordret og særligt, at vi kan hjælpe vores kunder med at få en tanke ført ud i livet. Vi er eksperter i at skræddersy løsninger, der skiller sig ud af mængden og passer perfekt til dine unikke behov og ønsker. 

Vi sætter en ære i at have en tæt dialog med kunden både før, under og efter klejnsmed opgaven. På den måde sikrer vi en høj kvalitet og kundetilfredshed, der er helt i top. Hos Hovendals er vi nemlig fastbesluttet på, at opgaven først er færdig, når kunden er helt tilfreds – det mener vi, er den eneste måde at afslutte et projekt på.

Vores landsdækkende tilstedeværelse betyder, at uanset hvor du befinder dig i landet, kan du regne med vores ekspertise. Vi er kun et opkald væk fra at omsætte dine ideer til virkelighed. 

Foruden opgaver inden for klejnsmed, arbejder vi også med byg og montage, og du kan derfor altid kombinere dine opgaver, så vi kan løse flere af dine opgaver i samme omgang.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din klejnsmed opgave

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på en af dine klejnsmed opgaver? Så er du velkommen til at kontakte os på 40 55 55 99 eller send os en mail på mail@hovendals.dk også vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.